Weboldal készítés

Webdesign, webshop

Designos és szép...

Az első benyomás fontos, hisz leendő vásárlód ekkor találkozik előszőr a termékeiddel. Ebben segít egy webdesigner, hogy oldalad ne csak megtartsa az érdeklődőt de célirányosan vezesse is őt.

Reszponzív felület

Minden oldalt elkészítésénél már törekszem a reszponzív felület létrehozására. Hiszen nem csak laptopon vagy asztali számítógépen böngészünk. Mutasson jól az oldalad bárhol.

Hogyan zajlik a munkám?

A legelső lépésként egyeztetünk egy időpontot, ahol személyesen vagy online tartunk egy hosszabb igényfelmérést. Ekkor megbeszéljük a weboldalad fajtáját hogyan lehet személyre szabni, milyen lehetőségek rejlenek ötletedben.  Attól függően mennyire komplex oldalt szeretnél a megbeszéltek alapján azonnal vagy ha komplexebb, akkor 1-2 napon belül adok egy árajánlatot.

Ha az árajánlatom elfogadod, akkor a megbeszélt határidőket, árajánlatot és ezzel járó feladatokat rögzítjük egy szerződésben. A munka kezdetén a weboldaladhoz szükségem lesz tartalmakra. Ezek képek, szöveges részek, árlista stb. Ezeket neked kell biztosítanod. Természetesen minden felmerülő kérdésben segítek.

Az induláshoz 30% előleg befizetését kérem. 

Ahhoz hogy a munkát meg tudjuk kezdeni szükség lesz egy domain címre és egy tárhelyre. A domain cím lesz a weboldalad címe (pl: www.designwebstudio.hu). A tárhely pedig az a hely ahol a weboldalad fizikálisan helyet foglal majd. Ezeknek az elkészítésében és beállításában természetesen segítek neked. Ha rendelkezel saját címmel és tárhellyel tovább léphetünk.

Ezeknek a költségei önálló költségek. Szolgáltatótól függően éves díja van. És eltérhetnek a szolgáltatók között.

Ha a fentebbi lépések megvannak már csak annyi a teendőd, hogy hátra dőlsz hiszen a weboldal tervezése és megvalósítása már az én feladatom. A munkám során folyamatosan tájékoztatni foglak, hogyan alakul az oldalad. Ha menetközben kérdésed vagy újabb ötleted van, esetleg szeretnél valamin változtatni átbeszéljük és megvalósítjuk.

A cél egy dinamikus jól mutató weboldal, ami minden felületen jól mutat.

Mikor weboldalad készen áll azt bemutatom neked, amennyiben szükségesnek érzed még finomítunk rajta. Ha megfelel az oldal, akkor tartunk még egy utolsó megbeszélést. Ekkor megmutatom neked, hogyan tudod szerkeszteni a galériát vagy egyéb frissülő tartalmakat. Ezután már csak a kifizetés marad. Ekkor átadom oldalad jogosultságait.

Domain és tárhely

Minden weboldal két alap feltétellel indul. Egy tárhellyel, ami a weboldalad otthona lesz és egy frappáns domain címmel. Ez pedig a weboldalad címe lesz (pl: https://designwebstudio.hu) Ezeknek éved díja van.

Fontos, hogy a domain cím rövid legyen és könnyen megjegyezhető. Egy olyan cím, ami jól jellemzi a weboldalad tartalmát.

Ha ezekkel nem rendelkezel segítek az elkészítésükben, vagy tudok ajánlani bevált megbízható szolgáltatót.

Papír és ceruza

Igen, egy jól kinéző designos weboldal a tervezéssel indul. 

Ahhoz, hogy az oldalad felépítése egységes és szép legyen szükség van egy úgynevezett “drótvázlatra”. Ez a drótvázlat adja majd a weboldal felépítésének alapját. 

Papíról az internetre

A drótvázlat után kezdődik az igazi móka. A megbeszéltek alapján, no meg némi finom presso kávé segítségével a skiccelt vázlatból egy kerek egész születik. 

Átadás

Munkám végeztével bemutatom neked az elkészült oldalt. Ha megfelel az oldal, akkor tartunk még egy utolsó megbeszélést. Ekkor megmutatom neked hogyan tudok szerkeszteni a galériát vagy egyéb frissülő tartalmakat. Ha pedig szeretnél még változtatni az oldaladon, akkor még finomítunk rajta ahol szeretnél. Ezután már csak a kifizetés marad. Ekkor átadom oldalad jogosultságait.

Árajánlatért vedd fel velem a kapcsolatot

    Kérlek válasz csomagjaim közül! (nem kötelező)

    Kérlek válassz szolgáltatást! (nem kötelező)