Miért pont webdesign?

Az ötlet

Akik ismernek sokszor felteszik nekem ezt a kérdést: Miért pont a webdesign? A kérdés valóban, jogos hiszen középiskola után mobiltelefon szervizbe szegődtem el. Ahogy egyre jobban bele ástam magam a szervizbe és az ügyfelezésbe egyik nap kaptam egy megkeresést, hogy ismerek-e valakit, aki tud weboldalt készíteni? Adott volt az igény, adott volt a lehetőség és alkalmas volt az idő is. Ekkor döntöttem úgy, hogy belevágok. Végülis mi baj lehet?  

Puding próbája...

Az első napokban felmerült bennem a gondolat hogy: “hát… nem biztos, hogy életem legjobb ötlete volt.” Rengeteg új kihívás, rengeteg új fogalom úgy mint, css, html, vagy seo. Mondanom sem kell, ahogy végeztem a telefonszervizbe irány haza és hajrá Google hajnalig. Az első 2-3 nap kemény volt. De sikerült! Egy több oldalas html oldalt raktam össze, és működött. Majd következő 1-2 nap a design-ról szólt. Mikor kész volt az oldal márcsak a tárhely és az SQL-maradt hátra. 

Elsö elégedett ügyfél

Miután életem első oldalát bemutattam az ügyfélnek,  maximálisan elégedett volt az oldallal. Egy két apróbb igazítást még eszközöltünk a tanácsára majd egyszer csak pityent a telefon és megjelent a bankszámlámon az első sikeres oldalam után járó díjazás. Bánatomra ugyan ez az oldal már nem létezik, mert megszűnt az a vállalkozás akinek csináltam. De a mai napig elő szoktam venni ennek az oldalnak a vázlatait, hiszen számomra az első siker meghatározó volt. 

Azóta történt

Azóta elvégeztem több tanfolyamot. Hétről-hétre próbálom magam fejleszteni, hiszen a világ is roham tempóban változik. Célom, hogy egyre több és több elégedett ügyfelem legyen.

Remélem neked is tudok majd segíteni elkészíteni az álom oldalad, ami nem csak új ügyfeleket fog bevonzani, de vállalkozásod arculata is lesz majd.

Erösségeim
WordPress 92%
CSS 80%
HTML 87%
Illustrator 88%
Photoshop 80%

Nézd meg a referenciáim

Rólam mondták

Régi oldalam újítottuk fel. Az ingyenes sablon oldalból, egy fantasztikus, látványos és kezelhető oldalam lett. Köszönöm!!!
GardenBunny